Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizon konferencë për media.

Në këtë konferencë do të prezantohen gjetjet nga analiza e marrëveshjeve të nënshkruara nga Qeveria e Kosovës me Contour Global për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”, si dhe ndikimet që këto tetë marrëveshje do të i shkaktojnë vendit. /Telegrafi/