LAJMI I FUNDIT:

Provoni diçka të re: Femrat e adhurojnë, për meshkujt është sfidë, ndërsa orgazma është e fuqishme!

Provoni diçka të re: Femrat e adhurojnë, për meshkujt është sfidë, ndërsa orgazma është e fuqishme!

Pozicioni më i nxehtë në vitin 2021!

Reklama

Është koha t’i ndryshoni shprehitë e rrënjosura dhe të provoni diçka të re. Dhe si pozë më intime seksi, seksologia Gigi Engle veçon pozicionin “lotus”.

Mashkulli ulet në krevat, karrige apo kanape me këmbë të lakuara në “ulje turke”. Femra është sipër dhe ulet në prehrin e partnerit të saj dhe i mbështjell këmbët rreth tij.

Është e rëndësishme që femra të lëvizë lart e poshtë, majtas dhe djathtas, duke tundur ijët, transmeton Telegrafi.

Ky pozicion siguron jo vetëm penetrim të thellë, por edhe intimitet më të madh.

“Më e rëndësishme është të mbani kontaktin me sy, sepse ai është esenca e këtij pozicioni, që të lidheni më thellë në çdo nivel”, thekson Engle.

Duhet pak kohë që partnerët të përshtaten në këtë pozicion, dhe ajo që është e sigurt është që orgazma do të jetë dinamike.

Mbi të gjitha, asgjë nuk ju kushton të provoni…

/Telegrafi/