Qentë, si kafshët e tjera, janë shumë lozonjarë, kështu që pronarët e tyre shpesh luajnë me ta.

Një pronare po luante fshehurazi me kafshën e saj. Ajo u fsheh pas derës dhe priti që qeni i saj ta gjente.

Shumë do të kishin menduar se ishte një vend i keq për t’u fshehur dhe se qeni do ta gjente menjëherë për shkak të nuhatjes, por kjo nuk ndodhi.

Qeni u hutua plotësisht kur kuptoi se pronari i tij ishte zhdukur.

E pa që dera ishte e hapur, por nuk i kujtohej që pronari mund të ishte fshehur pas saj.

Pasi gruaja kuptoi se qeni nuk ishte në gjendje ta gjente, ajo u ekspozua dhe lumturia e tij nuk mbaroi kurrë. /Telegrafi/

Reklama
Reklama