Retriveri i artë u bë viral pasi mashtroi pronarin e tij dhe, në vend që të merrte vetëm një kafshatë, hëngri një fetë të tërë djathi.

Pronari vendosi ta trajtonte dhe i kërkoi të premtonte se do të hante vetëm një copë.

Ai i nuhati, pastaj e njollosi të gjithë copën që ajo mbante në dorën e saj. Ai e shikoi atë të pafajshëm, sikur të mos ishte aspak i pabindur.

Shumëkush qëndroi në mbrojtje të retriverit simpatik.

“Nuk mund të ndaloj së qeshuri, por nuk është faji i tij. Djathi i ngjitet në gjuhë”, shkroi një person. /Telegrafi/

@itsjazzymfI mean… she tried 🥴🤣 #goldenretriever #dog #fypシ #foryou #cheese #adorable #petsoftiktok #pets @jothanplay♬ small bite – ja$$min