A keni probleme me gjumin? Nuk jeni i vetmi.  Një studim i kryer nga “The Good Housekeeping Institute” nxorri në përfundim se 56% e njerëzve ndjehen konstant të lodhur dhe 76% e tyre nuk flenë sa duhet dhe si duhet.

Pse duket kaq e vështirë të bëni gjumë të mirë? Mes shumë arsyesh si stresi, lodhja psiqike/ fizike, dieta etj, problemi qëndron edhe tek përzgjedhja e produkteve te gjumit.

Dormeo si brend me ekspertizë 17 vjeçare ju ofron zgjidhjen e personalizuar në bazë të nevojave tuaja. Falë kampanjës verore 20 arsye pse duhet të fleni mirë, Dormeo ka ofruar oferta marramendëse në të gjitha produktet e gjumit me qëllim të vetëdijësimit ndaj rëndësisë së gjumit.

Përfitoni vetëm edhe SOT dhe NESËR nga ofertat në:
Jastëk deri në 50%, Jorgan dhe Batanije deri -60%, Set çarcafësh -50%, Shtresa deri 60% më lirë dhe shumë produkte të tjera Dormeo.

Të gjithë e meritojmë të flemë mirë, sepse gjumi është shëndet. Andaj, mos bëni më gjumë të pa rehatshëm – cilësia e produkteve që ju kaloni rreth 2160 orë, duhet të jetë shumë e lartë që të mos ndikoj negativisht në shëndetin tuaj.

Për të shikuar të gjitha ofertat thirrni në 0800 100 90 ose vizitoni www.dormeo-ks.com.
*Nxitoni, ofertat vlejnë vetëm edhe SOT dhe NESËR (30-31 Gusht).

Artikull i sponsoruar