Me lehtësimin e bllokimeve, fundi mund të jetë në pah për rënien globale të industrisë së grimit, dhe Coty është gati të kthehet me një zhurmë.

Pas emërimit të Adwoa Aboah si ‘aktiviste globale’ e re e Rimmel, konglomerati i kozmetikës ka njoftuar se Priyanka Chopra Jonas po bashkohet si ambasadore globale dhe bashkëpunëtore krijuese e Max Factor.

“Nga artistët e grimit te njerëzit në të gjithë globin, unë e di që jam në një shoqëri të mirë për ndarjen e entuziazmit tim për lansimin e produktit të ri të Max Factor dhe jam krenar që jam pjesë e kapitullit të ardhshëm të markës”, tha Chopra Jonas për WWD nëpërmjet e-mail.

Reklama


Sigurisht, pika qendrore e rolit të ri të Chopra Jonas do të jetë përballja me fushatat e markës.

Reklama

“Ajo po përfshihet në nivelin gjuhësor, duke më thënë se çfarë duhet të shkruaj në reklamë,” tha Stefano Curti, drejtori kryesor i markës së Coty, për WWD. “Pasioni i saj është të sigurohet që ne të marrim gjuhën, depërtimin dhe lidhjen e duhur me gratë”.

Ky rol i ri i madh nuk është lëvizja e vetme e bukurisë që mban të zënë Chopra Jonas, tani ajo po menaxhon gjithashtu fillimin e linjës së saj, “Anomaly Haircare”. “Unë nuk jam profesioniste me kujdesin e flokëve, i le profesionistët të bëjnë atë, por kjo është kujdes i përditshëm për flokët që do t’ju japë ndjesinë më të mirë,” tha Chopra Jonas për Elle. /Telegrafi/