Luis Guilermo Solis i cili është president në Kosta Rika, ka pësuar një moment të pakëndshëm derisa po jepte intervistë.

Miza që i fluturonte shumë pranë, i ka hyrë në gojë dhe ai e ka përpirë, transmeton Telegrafi.

“E hëngra mizën. Nuk ndodhë një gjë e tillë për çdo ditë, proteina të pastra”, ka thënë Solis, para se të pinte një shishe me ujë.

Madje, kreu i shtetit është nxjerrë nga situata, duke thënë se këtë do ta transmetojnë menjëherë në CNN dhe do të bëhet temë në lajmet qendrore. /Telegrafi/