Sikur të mos mjaftonte teatri i prapavijës së Venusit, Merkuri në prapavijë është sërish këtu, duke nisur 2022-shin me të parin nga katër rrotullimet e tij të pasme këtë vit.

Midis 14 janarit dhe 3 shkurtit, mund të prisni që ky tranzit i mundimshëm ta dërgojë kolektivin në një furi keqkuptimesh dhe lëkundjesh në çdo hap.

Për më tepër, Mërkuri do të kalojë gjysmën e periudhës së tij të prapavijës në Ujorin e paparashikueshëm, shenjën e zodiakut të prirur ndaj vlerave tronditëse dhe ndryshimeve radikale – prandaj prisni që këto ndryshime të reflektohen në miqësitë tuaja personale dhe shoqërinë më gjerësisht.

Merkuri është planeti që mban në kontroll komunikimin, planet e udhëtimit dhe teknologjinë, duke qenë planeti që sundon mbi mjeshtrin e komunikimit Binjakët dhe Virgjëreshën e drejtuar nga detajet.

Komunikimet e gabuara mund të ndodhin në çdo kohë, por kur Merkuri është i drejtpërdrejtë, kalimi nëpër lëvizjet e përditshme ndihet i lindur. Nga ana tjetër, kur Merkuri është në prapavijë, shënon një periudhë kur gjërat shpesh shkojnë keq – mendoni të planifikoni konflikte, të flini me alarmet tuaja ose të humbni fluturimet tuaja.

Megjithatë, shenjat e zodiakut që do të goditen më shumë nga Merkuri retrogradë, do të përballen me vetëvlerësim të ashpër si dhe do të përballen me presionin e shtuar në punë, ja cilat janë ato:

Demi

Bricjapi

Ujori

/Telegrafi/