LAJMI I FUNDIT:

Po, po 31 vetura Dacia Logan shpërblim për konsumatorët nga ETC

Po, po 31 vetura Dacia Logan shpërblim për konsumatorët nga ETC

A jeni gati për shpërblimin më të madh në vend nga ETC, lider i shërbimit dhe tregtimit në vend. 

Rreth 700,000€ buxhet i dedikuar për shpërblim të konsumatorëve besnik.

Shpërblimet janë: 

31 Vetura luksoze Dacia Logan

88 Smart Phone

120 Set Pjata dhe 

650 Gift Card në vlerë 100€, 50€ dhe 20€ 

Kampanja fillon nga data 19 Prill dhe për tu bërë pjesë e kampanjës shpërblyese, ju duhet të realizoni blerje në njërën nga pikat shitëse ETC ku për çdo blerje mbi vlerën 20€ ju fitoni kupon për pjesëmarrje.

Kuponat i plotësoni me shënimet e kërkuara (Emri, Mbiemri, Qyteti, numri kontaktues dhe email) dhe i vendosni në kuti për pjesëmarrje. Brenda faturës duhet të ketë produkte nga brendet pjesëmarrëse. Sa më shumë blerje, ju fitoni aq më shumë kupona.

Tërheqja e shpërblimeve Premi: 31 Vetura Dacia Logan, 88 Smart Phone dhe 120 Set Pjata do të bëhet në fund të kampanjës me organizim të veçantë në të gjitha pikat shitëse ETC

Tërheqja e 650 Gift Card bëhet çdo muaj me datë 19 në ora 19:00. Ju ftojmë të jeni edhe ju prezent dhe të bindeni për korrektësinë dhe transparencën.

Për më shumë informata rreth kampanjes kliko në linkun:  https://etc-ks.com/shperblime/

Facebook : https://www.facebook.com/etcks/  

YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim në ETC!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Ekonomi
Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

Melodia Px
Kalo në kategori