Videoja tregon priftin Robinson de Castro Cunh duke mbajtur një predikim në kishën e famullisë. Në një moment ai e ndërpret predikimin dhe shikon plumbin që ra nga tavani.

Reklama

Në Brazil, një plumb ra nga tavani i kishës të dielën ndërsa predikimi po mbaronte. Incidenti ndodhi në një meshë mbrëmje në famullinë e St. Jozefi në vendbanimin Maruípe. Shumë shpejt u shfaq një video që u përhap shpejt në rrjetet sociale, transmeton Telegrafi.

Videoja tregon priftin Robinson de Castro Cunh duke mbajtur predikimin e tij në kishën e famullisë.

Në një moment prifti e ndërpret predikimin e tij dhe shikon plumbin duke rënë nga tavani dhe më pas vazhdon predikimin e tij të papenguar. Pasi predikimi ka mbaruar, prifti me qetësi e merr plumbin nga dyshemeja.

Reklama
Reklama

Kisha lëshoi ​​një deklaratë mbi incidentin dhe paralajmëroi vendasit për një situatë shqetësuese të sigurisë.

Ata gjithashtu paralajmëruan për kërcënimin në rritje të dhunës çdo ditë. /Telegrafi/