Nga data 29 Prill deri më 2 Maj duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klient besnik të Petrol Company për katër ditë rresht.
Petrol Company muaj më parë ka lansuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në Petrol Company.

Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të Petrol Company klientët e Petrol Company do të fitojnë shumë shpërblime për çdo muaj dhe dhe do të kenë mundësinë për të fituar #JACKPOT – #BANESË në fund të vitit.

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë: Shkarko apliakcionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve si:

Iphone 12 – x 1
Laptop- x 1
Trotineta Elektrik – x2
Smartphone – x 1
Vetura Elektrike për fëmijë – x 2
Tablet  – x 1
Orë të menqur – x 1
Akomodime me mëngjes në Hotel Venus – x 3
Voucher 50 Euro Cash – x 1
Vouchera 10L Derivate – x 10
Pica në Be “Happy Restaurant”  – x 20

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë:  Shkarko apliakcionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve si:

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!