Po ju paraqesin pesë joga asana për përshpejtimin e metabolizmit, tretje më të mirë dhe nxitje në procesin e humbjes së peshës!

Ushtrimet e përditshme të jogës kanë ndikim pozitiv në shëndetin mendor dhe fizik, ndërkaq joga të caktuara asana mund të ndihmojnë në përshpejtimin e metabolizmit.

Joga ndihmon që trupi juaj të jetë i shëndetshëm, përmirëson strukturën e lëkurës, stimulon muskujt dhe ofron qetësi shpirtërore, transmeton Telegrafi.

Teprica e kilogramëve është shenjë e disbalancës në organizmin tuaj, ndërkaq joga ndihmon të ktheni balancën brenda trupit tuaj – gjë që shprehet pozitivisht edhe në shëndet edhe në dukjen fizike.

Po ju paraqesim pesë joga asana për përshpejtim të metabolizmit, tretje më të mirë dhe si nxitje në procesin e humbjes së peshës.

1. Ustrasana
2. Supta Virasana
3. Sarvangasana
4. Halasana
5. Salabhasana

Shikoni videon!