Pasi këtë javë është e premtja e parë dhe e vetme me datën 13 për vitin 2016, ju sjellim disa fakte interesante për këtë “ditë të frikshme”.

1. Më 13 prill 2029, ditën e premte, asteroidi 99.942 do të jetë në pikën më të afërt me Tokën.

01p13

2. Frika nga e premtja 13 quhet trigatriskaidekaphobija. Sipas të dhënave zyrtare statistikore, kjo datë ndikon tek 17.21 milionë amerikanë.

02p13

3. Disa ndërtesa, në mbarë botën, nuk kanë kat të 13-të, derisa disa spitale dhe terminale të aeroporteve nuk e vendosin numrin 13 në dhomat dhe dyert e tyre.

03p13

4. Reperi Tupac Shakur është shpallur i vdekur më 1996 – më datën13, ditën e premte.

04p13

5. E premtja më 13 megjithatë nuk duhet të jetë vetëm ters dhe e frikshme, sepse edhe gjëra të mira ndodhin në Kosovë. Gjëja më e “frikshme” që mund të përjetoni më 13 maj, janë e ZBRITJET E MËDHA në të gjitha produktet prej 20 deri 70 për qind për të GJITHA produktet Top Shop: Dormeo, Delimano, Walkmaxx… Zbritjet vlejnë për datat 13, 14, dhe 15 maj.

friday2

Regjistrohuni në www.epremte13.com, që ju të parët të njoftoheni dhe të mësoni zbritjet dhe ofertat më të mira! /Telegrafi/