Sot, në një nga baret urbane të qytetit “Casa Bar” – në Debar Maallo në Shkup, u mbajt një shoqërim i këndshëm në mëngjes me rastin e mbërritjes së Opel Mokka të ri në Maqedoninë e Veriut.

“Më pak normale. Më shumë Mokka “është slogani i fushatës së fundit të Markës Opel. Duke lidhur modernen dhe stilin me anti-tradicionalen, modeli i ri u prezantua në kombinimin “Black Perla Nera”, në ngjyrë të bardhë me elemente kuq e zi, që theksojnë linjat stiliste të modelit të ri të brendit.

Ekspertët e automjeteve patën mundësinë të njihen me Opel Mokka të ri dhe të dëshmojnë ndryshimet drastike që brendi ka prezantuar me sukses në këtë model të ri. Duke filluar nga platforma në të cilën bazohet trupi i modelit dhe vendoset deri në pjesa e brendshme që ka marrë detoks të plotë dixhital, duke sjellë përvojën e vozitjes në një nivel të ri – të zgjeruara më tej me kombinime unike të pëlhurave, elementeve për dekor dhe çati e brendshme që i përshtatet stilit tuaj.

Çdo linjë, nga silueta e sigurt e një SUV tek një identitet i fortë grafik, flet për vetëbesimin, stilin shprehës dhe teknologjinë më të fundit gjermane. Mokka ka qëndrim të guximshëm, automjet që dallon nga turma me besimin dhe stilin individual. Pavarësisht se si e shikoni, në Mokka do të gjeni zgjedhje të guximshme të dizajnit dhe thekse dalluese progresive. Nga makina te dritat e pasme të skalitura Eco-LED, që në mënyrë harmonike përsëritin pamjen e njohur.

Mokka nuk ngjason me asnjë makinë tjetër në rrugë, dhe ju mund ta personalizoni praninë tuaj individuale në rrugë me zgjedhjen tuaj të opsioneve të kulmit dhe kapakut. Ky model mund të porositet edhe në versionin elektrik.

“Mokka e re është argëtuese, efikase dhe inovative. Dhe me të drejtë mbart parrullën “Më pak normale. Më shumë Mokka. Ky model ndërthur përvojën vizuale elegante dhe të pastër me ekspresivitetin e fuqishëm. Çdo detaj i Mokka-s së re është krijuar dhe dizajnuar me kujdes për t’u pëlqyer klientëve potencialë në shikim të parë. Shpresojmë që ky model të pëlqehet nga klientët dhe të shkaktojë tek ata emocione që ekspertët e dizajnit i parashikuan gjatë krijimit të tij”, tha Kiril Voinovski, Drejtor i Përgjithshëm në Euroimpex.

Nëse jeni gati të përjetoni një stil sfidues, modern, i cili ngre udhëtimin në një nivel krejt të ri, kontaktoni shitësit e autorizuar në “Automakedonija” – Shkup dhe “Auto Cem” – Tetovë, ose në “Euroimpex” Importues i Përgjithshëm për Opel.