Qentë janë me të vërtetë miku më i mirë i disa personave.

Reklama

Një studim i kohëve të fundit nga Consumer Affairs anketoi 1000 pronarë kafshësh shtëpiake dhe zbuloi se 57 për qind e pjesëmarrësve të moshës 27 deri në 42 vjeç i duan miqtë e tyre gëzof më shumë se vëllezërit e motrat e tyre.

Një 50 për qind e habitshme pranuan të njëjtën gjë për nënat e tyre, shkruan New York Post.

Të dashur dhe të dashura, ju lutemi hiqni dorë: Studimi zbuloi gjithashtu se partnerët romantikë janë të dytët pas kafshëve shtëpiake për 30 për qind të pjesëmarrësve.

Shtatë në dhjetë amerikanë thonë se ndarja e një shtrati me macen ose qenin përmirëson gjumin e tyre, zbulon sondazhi Shtatë në dhjetë amerikanë thonë se ndarja e një shtrati me macen ose qenin përmirëson gjumin e tyre, zbulon sondazhi
Reklama

“Studimet e mëparshme kanë treguar se personat në këto mosha kanë më pak gjasa të kenë shtëpi dhe të kenë fëmijë sesa brezat para tyre”, thuhet në studim. “Me sa duket, kafshët shtëpiake mund të kenë shumë të bëjnë me këtë”.

Reklama

Brezi do të preferonte gjithashtu të kishte kafshë shtëpiake sesa fëmijë njerëzorë. /Telegrafi/