Shumë rrugë e vendbanime janë përmbytur në shtetin gjerman si pasojë e motit të ligë.

Së fundi, një fotografi ajrore tregojnë shkallën e parë të shkatërrimit në Erftstadt-Blessemm të Gjermanisë.

Fotografitë e qeverisë së rrethit tregojnë dyshemetë e lara, shtëpitë fjalë për fjalë qëndrojnë në greminë.

Pamjet nga ajri tregojnë më së miri dëmet në Gjermani - mbi 100 të vdekur shkaku i përmbytjeve Pamjet nga ajri tregojnë më së miri dëmet në Gjermani - mbi 100 të vdekur shkaku i përmbytjeve

Përmbytje të mëtejshme ndodhën në qytet të premten në mëngjes. Shtëpitë janë zhytur ose përmbytur, dhe disa janë shembur.

Shpëtimi shpesh nuk është i mundur, shkruan qeveria e rrethit të Kolnit në Twitter. Mbrojtja civile është në terren gjersa po raportohen edhe shumë viktima. /Telegrafi/