Dëshironi ta befasoni partneren/parterin tuaj dhe të kaloni momente romantike?

Swiss Diamond Hotel ka zgjedhjen ideale për ju!

Rezervoni hapësirën private (Private Zone), ku mund të qëndroni duke relaksuar në privatësi dhe duke shfrytëzuar xhakuzin dhe saunën finlandeze.

Me shfrytëzimin e hapësirës private ju do të shërbeheni me shampanjë dhe fruta të freskëta sezonale.

E gjithë kjo për vetëm 95 euro.

Nëse dëshironi t’i shtoni relaks qëndrimit tuaj, atëherë dekorimi me petale, qirinj, tullumbace si dhe masazhet relaksuse nuk do të mungojnë në Swiss Diamond Hotel.