Le të shkëlqejë tarraca juaj

Nëse keni pak kohë dhe dëshirë, dhe i shtoni pak vullnet gjithë kësaj, në fund do të keni kopshtin më të bukur.

Të gjitha që ju nevojiten janë ambalazhe plastike të zbrazëta, gërshërë, laps i zi, letër.

Ju do të kurseni para dhe do të keni vazo unike, transmeton Telegrafi.

Shikoni si duket i gjithë procesi në videon më poshtë:

/Telegrafi/