Nëse ndokush ndonjëherë ju ka thënë që “e vërteta çliron”, atëherë me siguri ka qenë i lindur në këtë shenjë horoskopi

Fjala është për shenjën e Dashit, transmeton Telegrafi.

Edhe pse njihen si egoistë, të vrazhdë, madje edhe agresivë, Deshtë i stolis cilësia më e rëndësishme e njeriut, ajo është sinqeriteti.

Ata kohën e vet kurrë nuk e shpenzojnë në shpifje, sepse në fund gjithmonë rezulton që e vërteta është rruga më e thjeshtë. Kështu aq më parë nuk dëshirojnë të zhgënjejnë veten dhe vetëm pastaj edhe njerëzit e tjerë.

Shumica mendojnë që Deshtë janë rreptësisht të sinqertë, sepse dëshirojnë të lëndojnë të tjerët, mirëpo kjo nuk është e vërtetë.

Instinkti i tyre për të thënë të vërtetën është i lindur dhe ata konsiderojnë që secila gënjeshtër është e marrëzishme dhe e panevojshme.

Mbase ndonjëherë ju vjen mirë të dëgjoni versionin e zbukuruar të tregimit, mirëpo nëse menjëherë mësoni gjithë të vërtetën, më vonë nuk do t’ju tmerrojnë befasitë e pakëndshme, gjë që në të vërtetë është qëllimi i sinqertë i Deshve. /Telegrafi/