Vera ka lezet kur shpenzohet në vende bregdetare, e ku më mirë se në shtëpinë e dytë të kosovarëve, Shqipërinë.

Me vite e vite mikpritja në Shqipëri ka qenë gjithmonë e ngrohtë, me hotele të cilat përveç shërbimeve fantastike kanë edhe oferta fantastike për klientët e tyre.

Në një periudhë kur secili biznes, i thuajse çdo fushe të veprimtarisë ka ngritur çmimet, FIX HOTEL & SPA, investim i bërë me të gjitha kushtet bashkohore, liron çmimet për të kaluar pushime që do t’i mbani mend gjatë.

FIX HOTEL & SPA, Golem, Durrës, ka një ofertë fantastike e me çmim të leverdisshëm që i përshtatet buxhetit tuaj. Ju do të keni mundësi të pushoni, shijoni detin, ushqimin dhe të gjitha atraksionet tjera me pak para.

OFERTA:

Fjetja bashkë me mëngjes, për një person vetëm 27.00 euro.

Fjetja bashkë me mëngjes dhe darkë, për një person vetëm 35.00 euro.


Për pushime të lira e të mira këtë verë, destinacioni i duhur është tek FIX HOTEL & SPA. Ju nuk do të shpenzoni shumë dhe do të kënaqeni tej mase me të gjitha kushtet dhe shërbimet qe do t’iu ofrohen aty.

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355699311277

Instagram: fix.hotel.spa

Adresa: Golem, Durrës, Shqipëri