Si çdo herë, edhe këtë vit, për festën e Fitër Bajramit, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTAT më të MIRA, më çmimet më të LIRA në treg, në artikujt të cilat janë të domosdoshëm për çdo familje, në çdo SHTËPI.

Për të gjithë ata që duan ta mbushin tavolinën e DASHURISË dhe MIKPRITJES, me ushqime nga më të ndryshme, përgjatë këtyre ditëve, kanë mundësi që të shërbehen në Viva Fresh Store me çmimet më të lira, në vend.

Ofertat me zbritje të shumta në; artikuj të ndryshëm ushqimor, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për servim dhe gatim, mjete pastrimi dhe kopshti, artikuj të domosdoshëm për fëmijë (biçikleta, triçikleta, hulajë me bateri, shtrat, karrocë, dubak etj…), aksesorë të ndryshëm, e shumë e shumë të tjera.

Viva Fresh Store, për festën e Bajramit, ka përgatitur edhe oferta tjera shumë të veçanta dhe me çmime shumë të lira, në pjesën e veshmbathjeve për FEMRA dhe MESHKUJ dhe në veshmbathjet për VAJZA e DJEM!

Gëzuar Festa e Fitër Bajramit!