Javë më parë Interex ka sjellë në treg produktin e brendit francez, Bonjour, Bread Brotchen, një produkt i cili tashmë është pritur shumë mirë nga konsumatorët.

Buka e cila ju mundëson të keni vakt taze në çdo moment të ditës duke e blerë gjysëm të gatshëm e në shtëpi me thjeshtësi të pa pare pjek në furrë. Por ajo që po vërehet keto kohë është interesimi i madh i konsumatorëve.

Tani nuk kanë pse të thonë i kemi ngrënë në Gjermani, por munden ti blejnë edhe t’i shijojnë kur duan vetë.

Tashmë produkti i brendit francez Bonjour, prodhuar nga Premium Bakery, gjendet në rrjetin e marketeve Interex dhe interesimi i madh po vërehet qysh në ditët e para të lansimit.

Kjo nuk është rastësi, pasi që buka në fjalë mundëson vakt taze dhe ka një cilësi të hatashme.

Si të përgatitni Bread Brotchen:

• Mund ta blini dhe ta vendosni ku do që ju përshtatet.
• Ndizni furrën e shporetit tuaj dhe caktoni temperaturën 200-220 gradë Celsius.
• Paraprakisht buka sipas dëshirës mund të spërkatet
• Lëreni bukën të piqet për 10-12 minuta.
• Shprehni talentin tuaj në gatim duke realizar sanduiçin e preferuar tuaj.

Bëhuni dhe ju pjesë e trendit më të ri dhe shijoni bukën taze të cilën e pjekni vet në shtëpi.

Bread Brotchen nga Bonjour mund t’a bleni në rrjetin e marketeve Interex për një çmim prej 69 cent një paketim me 6 Brotchen brenda.

artikull i sponsorizuar