Pëllumbi u shpëtua nga policia me ndihmën e një droni.

Pëllumbi, i cili ishte varur në tela elektrike për shkak të litarit në këmbën e tij, u shpëtua nga policia me ndihmën e një droni në Lima, kryeqytetin e Perusë.

Policët ngjitën një thikë të vogël në dron dhe e fluturuan drejt pëllumbit. Policia, e cila preu litarin me thikë dhe e liroi pëllumbin.

Ndërsa pëllumbi shpëtoi i padëmtuar nga vendi i varjes, ai ra në tokë për shkak të litarit në këmbën e tij.

Policët ndihmës e liruan pëllumbin nga litari në këmbë dhe e çuan te veterineri. /Telegrafi/