Një video e një loje fshehtas midis një mace dhe një papagalli është bërë hit në internet.

Gjegjësisht, një papagall është brenda dhomës ndërsa një mace kureshtare po e shikon atë nga një derë qelqi.

Kur papagalli vuri re macen, ajo vendosi të luante pak me të.

Disa herë papagalli u fsheh në mënyrë që macja të mos e shihte dot dhe të dy kafshët dukej se kënaqeshin me lojën e fshehjes.

Për më tepër shikoni videon e mëposhtme. /Telegrafi/