Në Pejë për të gjashtën herë u hap Panairit i Librit “Peja 2019”.

Ky organizim është bërë nga Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport dhe Biblioteka “Azem Shkreli”.

Botuesit për tre ditë do të prezantojnë botimet e tyre, në stendat e ngritura në qendër të qytetit.