LAJMI I FUNDIT:

Pamje e Zef Pllumit, i lirë e pa veladonin e priftit

Pamje e Zef Pllumit, i lirë e pa veladonin e priftit

Ka të veshur një këmishë. Është At Zef Pllumi, françeskani I cili la dëshminë më të madhe mbi komunizmin.

Reklama
Tentativa e arratisjes së At Zef Pllumit përmes Qafës së Pejës
Lexo po ashtu Tentativa e arratisjes së At Zef Pllumit përmes Qafës së Pejës

Fotoja është bërë në Shkodër më 10 shtator 1990, kur ende s’e kishte veshur frakun e gjatë.

Zef Pllumi për herë të parë është arrestuar më1946 dhe është dënuar me tre vjet burg. Të dytën herë arrestohet më 1967. Më 11 prill 1989 lirohet.

Në foto ai është i dyti nga e djathta. /Telegrafi/

Çfarë ka thënë Zef Pllumi për Ibrahim Rugovën?
Lexo po ashtu Çfarë ka thënë Zef Pllumi për Ibrahim Rugovën?