Nuk ndiheni të sigurt për nivelin e pastërtisë të veturës tuaj?

Keni dyshime pasi e keni blerë të përdorur?

Nuk ju shkëlqen vetura?

Green Steam, tashmë ka krijuar përvojë rreth këtyre brengave, dhe me shërbimet e personalizuara që i ofron, kujdeset që t’ju largojë të gjitha shqetësimet sa i përket veturës tuaj.

Çka përfitoni me këtë ofertë?

1. Pastrimi në themel/ Detal

Në kuadër të këtij shërbimi përfshihet pastrimi i brendshëm i automejtit duke filluar nga tavani, ulëset, dyshemeja, pjesa e bagazhit dhe shumë elemente të tjera të interierit.

Ky shërbim realizohet me përdorimin e teknologjisë të fundit të pastrimit me avull, në kombinim me preparatet speciale te dedikuara për secilën sipërfaqe.

2. Polirim/Lustrim profesional

Çdo sipërfaqe e eksterierit e cila ka gërvishtje apo humbje të shkëlqimit natyral, automatikisht i nënshtrohet këtij procesi.

3. Shtresa mbrojtëse apo Ceramic Coating Q2 CanCoatPro – 12 muaj

Ky shërbim përdorë produktet e prodhuara përmes nano-teknologjisë më të avancuar në botë.
Aplikimi i kësaj shtrese mbrojtëse (e cila është rezistente ndaj ujit dhe substancave të tjera të lëngshme apo gjysëm të lëngshme) krijon mbrojtje të plotë në sipërfaqet e veturës tuaj.

Kjo shtresë përveç që i jep shkëlqim tepër të lartë veturës tuaj, nuk ndryshon nuancat e sipërfaqes dhe është plotësisht e padukshme për syrin e njeriut.

4. Q2 View (xham i përparmë) – 12 muaj

Xhami i pambrojtur mund të jetë një rrezik gjatë shiut pasi uji mund të mbulojë dritaret duke zvogëluar dukshmërinë dhe duke u bërë një rrezik sigurie. Duke pasur Q2View në xhamin e përparmë do të rrisni dukshmërinë duke e zmbrapsur ujin dhe duke e lejuar atë të ngjitet lart dhe të rrjedhë menjëherë jashtë xhamit.

A jeni gati që t’ua ndryshojmë veturën rrënjësisht?

Përfitoni nga oferta jonë nga 385€ 250€ dhe riktheni veturën tuaj në gjendjen fillestare.

Rezervoni termin në 049 880 777 dhe përfitoni nga kjo zbritje.

Për më shumë informacione, kontaktoni Green Steam në:

Facebook: Green Steam – Auto Detailing
Nr. Tel: +383 49 880 777
E-mail: info@gs-ks.com
Web: www.gs-ks.com