Me të numëruar së prapthi, 25 persona të kapur për shpinën e njëri-tjetrit kaluan në anën tjetër të barrierave, që ndodhen në një stacion trenash në Barcelonë.

Ata kishin paguar vetëm një biletë dhe shfrytëzuan kohën minimale, që i gjithë grupi ta shfrytëzojnë kalimin në një kohë shumë të shkurtër, transmeton Telegrafi.

“Duket si gjest shumë fëmijërorë, por edhe unë do doja të isha në mesin e tyre. Pak qejf nuk i prish punë askujt”, ishte një prej komenteve të shumta.

Ende nuk dihet, nëse barrierat qëndrojnë hapur derisa ne mes ndodhet kalimtari, apo mbyllen në kohë ta caktuar, gjë që mund t’ju shkaktuar edhe ndonjë bllokim. /Telegrafi/