Nga tani pagesat për Posten e shpejtë TNT , mund ti realizoni në të gjitha zyrat e IFJB CAPITAL RIA në Kosovë, e cila është e shtrirë në tërë territorin e Kosovës me mbi 120 zyra.

Në Capital Ria mund ti realizoni edhe të gjitha pagesat tjera të llojeve të ndryshme me para të gatshme si psh. pagesat për KESCO, Ujësjellësin, Kujtesa, Air Prishtina, Ndërmarrja publike banësore, Oda e infermierëve dhe mamive, TCK, Barileta Turist, Iute Credit, pagesat për mbeturina, pagesat komunale, pagesat e gjobave të trafikut si dhe të gjitha pagesat e institucuioneve shtetërore si dhe private,e atë me shërbim të shpejtë, të sigurtë dhe të lirë.

Reklama

Gjithashtu përmes Capital Ria mund të bëni edhe transfere nderkombëtare hyrëse dhe dalëse në më shumë se 150 shtete me kushte mjaftë të volitshme brenda 10 minutave.

Reklama

Për më shumë informata mund të kontaktoni: +38349197999
Facebook: Capital RIA