0Shares

KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike në qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë i reduktimeve:

Pejë

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Isniqi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Demehalilt(Kodi:53057003)  prej orës 11:30-13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS-it të ri për marketin “Elkos” sh.p.k.-Deçan.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 03.05.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007)  prej orës 10:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Më 03.05.2017 në NS 110/10 kV Istogu do të shkyçet:

Dalja 10 kV Vrella(Kodi:54000002)  prej orës 10:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe. Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët dhe renovimi i trafostacionit.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Klinavci(Kodi:52000002)  prej orës 10:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinfshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesëe dhe ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjakovë

Më 03.05.2017 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bishtazhini (Kodi:81000005)  prej orës 10:00-15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Më 03.05.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pataqani (Kodi:82000001)  prej orës 10:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës në LP 10kV Pataçan.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

Dalja 10 kV Cermjani(Kodi:80080012 ) prej orës 11:00-12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ereniku(Kodi:80080011)  prej orës 12:00-13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ura e terzive (Kodi:81000004)  prej orës 10:00-15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit tensionit të ulët – Ujzi 2 dhe pastrimi i trasesë.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

Dalja 10 kV Beci (Kodi:800800010)  prej orës 11:00-12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

Dalja 10 kV Skivjani(Kodi:80080009)  prej orës 12:00-13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Mirusha(Kodi:82082002)  prej orës 12:00-13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: TS 1 Burim- revizion komplet i TS-it: pastrimi i TS-it; kontrollimi i vajit të transformatorit; ndërrimi i bazave të dëmtuara 10kV; kontrollimi i ndërprerësve TU; ndërrimi I perçueseve të dëmtuar.

Ferizaj

Më 04,05.05.2017 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenica (Kodi:41048001)  prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora  15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:një pjesë e Rrezez( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi I kushteve për vendosjen e përçuesit.

Më 04.05.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi:41000009)  prej orës 10:00  -13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i ndarësit sipas PEE  me nr.1728 të datës 21.02.2017.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) , prej orës 09:30 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Lagjja Rakoc, Lagjja Kisi, Lagjja Saniteks, Runjeva, Llanishta, Gjurgjedelli, Kërbliqi, Dardhishta, Leskovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

Me 03.05.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) , prej orës 10:00 deri ne ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lagjja Rakoc, Lagjja Kisi, Lagjja Saniteks, Runjeva, Llanishta, Gjurgjedelli, Kërbliqi, Dardhishta dhe Leskovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qyteti(40043005) , prej orës 12:00 deri ne ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lepenci(40043006) , prej orës 13:30 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Fabrika “Lepenci”.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bobi(40043002) , prej orës 09:30 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bob, Ivajë, Kotlinë, Laq, Bush, Pustenik dhe Strazhë.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (40043007) , prej orës 10:00 deri ne ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më  05.05.2017   në TS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Jezercit(40042003), prej orës 09:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Neredimja, Balaj, Jezerci dhe rr.Naim Beka.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

Më 06.05.2017 në TS 110/6 kV Hani Elezit (Stabilimenti shpërndas në Fabrikën Sharrcem) do të shkyçet:

Dalja 6 kV “Drejtimi i Glloboqicës”(42000002)  prej orës 09:30 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: një pjesë e Hanit të Elezit, Seqishta, Kriveniku, Rezhanc, Goranc,  Glloboqicë, Antena e Valës dhe Antena e IPKO-s.

Arsyeja e shkyçjes:  Pastrim i  trasesë  në LP 6 kV “ Drejtimi i Glloboqicës”.

Prishtinë

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Trasingu (Kodi:16021010)  prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të  mbesin: Trasingu,  Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Modifikim i konzollës.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J6 Rezervuaret e Kforit (Kodi:13000002)  prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha dhe ndriçimi publik për autostradë.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi  i LP të vjetër.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

Dalja 10 kV Breznica (Kodi:15019009)  prej orës 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi  i LP të vjetër.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (Kodi:19000034)  prej orës 10:00-13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari,Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS 50kVA DE JAVU.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 03.05.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008)  prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në TSSH.

Më 03.05.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009)  prej orës 09:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtice e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit në TS Gobelovit.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Koliq   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Keqekolle-Hajkobille  (Kodi:14016004)    prej  orës 10:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases ne Lp 10 kV.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Arllati  (Kodi:16021005)    prej  orës 10:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Llukovci

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave ne LP 10 kV.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenasi 1  (Kodi:16021001)    prej  orës 11:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2 (Rukolli).

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenasi 2  (Kodi:16021002)    prej  orës 12:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenasi 3  (Kodi:16021003)    prej  orës 13:00 – 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 03.05.2017  në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

Dalja 10 kV Plemetini (Kodi: 15019003)  prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarsit ne TSSH.

Më 04.05.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009)  prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtinë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Koliq   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Koliq – Ballaban  (Kodi:14016002)    prej  orës 10:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi:16021008)    prej  orës 10:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave në LP 10 kV.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtrubullova  (Kodi:16021004)    prej  orës 11:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprejes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Arllati  (Kodi:16021005)    prej  orës 12:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Llukovci

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Vasileva  (Kodi:16021006)    prej  orës 13:00 – 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizioni i kthinës etj.

Më 04.05.2017  në NS 35/10 kV Fushe Kosova  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fushe Kosova 1 (Kodi: 15018006)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollës me SHMB dhe përgatitja e tokëzimit  në shtyllën nr. 1.

Prizren

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Sharr (Dragash)  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zymi i Sharrit; afariste: ILVA” Buqe, restoranti Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e  shtyllave  e tensionit të mesëm (12 m) sipas projektit ,,Zgjerim i rrjetitit 2017″  Lot 10.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Zhurido të shkyçet:

Dalja 10 kV Poslishta(Kodi: 30035006)   prej orës 10:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i SHTM  dhe pastrim trasesë.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Pirana  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003)   prej orës 10:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Më 04.05.2017 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Arbana(Kodi: 30000001)   prej orës 10:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe lagjja Jeta e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i SHTM – Arbanë.

Më 04.05.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018)   prej orës 10:00 -13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studenqani, Doberdelani, Samadraxha, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja rjetit në shtylla të reja të tensionit të mesëm.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Prizreni IV  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Tabahane (Kodi: 30033010)   prej orës 11:00 -12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi  Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji,  Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dukagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi, kontrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRR 10kV.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Prizreni IV  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Zjarrefiksat (Kodi: 30033011)   prej orës 12:00 -13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zjarrefiksat, Jeronim de Rada, Shtrumfat, Sstacioni i autobusëve, Relenuar Tahiri dhe Adriatiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim, kotrollimi dhe shterngimi I QS dhe QP ne TMRR10kV.

Më 04.05.2017 në NS 35/10 kV Prizreni IV  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Motel Prizreni (Kodi: 30033013)   prej orës 13:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Prizreni, Spitali.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi, kontrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRR 10kV.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Prizreni IV  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Famipa (Kodi: 30033002)   prej orës 11:00 -12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Famipa.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi, kontrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRR 10kV.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Prizreni IV  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008)   prej orës 12:00 -13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker;  afariste: “Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe Sharri Pllast.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi, kontrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRR 10kV.

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Prizreni IV  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qendra teknike (Kodi: 30033009)   prej orës 13:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrasat e Koshares, Tusuzi (I,IV), Qendra teknike dhe Hoqa Mahalla.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi, kontrollimi dhe shtërngimi i QS dhe QP në TMRR 10kV.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030)   prej orës 10:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes:Demontimi i shtyllave të vjetra në Caparc.

Gjilan

Më 03.05.2017 në NS 35/10 kV Gjilani 1  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Uglari (60060016) prej orës 11:00-15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxhë, Llofcë, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë –ndërrim shtyllave të tensionit të lartë.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Kamenica  do të shkyqet:

Dalja 10 kV Hogoshti (62000004) prej ores 11:00-15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Hogoshtë,  Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë –ndërrim shtyllave të tensionit të lartë.

Mitrovicë

Më 04,05,06.05.2017 në NS 10 kV Ekstra  do të shkyçet:

Dalja 10/04   kV Begaj  (Kodi: 73000006009)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati Begaj. Arsyeja e ndërprerjes: shtrirje kabllos.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Runiku  (Kodi: 74000005)   prej orës 10:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Bajë, Syriganë, Radishevë, Qitak, Leqinë dhe Pemishtë. Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

Më 04.05.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ternavci (Kodi: 74000012)   prej orës 09:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë. Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave 9-metërshe betoni dhe e kabllit ABC. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)