OnePlus është gati për të zbuluar OnePlus 6 në ngjarjen e tyre të 16 majit dhe tani telefoni ka rrjedhur përsëri online. Por të gjitha nuk janë ashtu siç duken.

Imazhi që tregon atë që duket të jetë OnePlus 6 në variantet e zezë dhe të bardhë mund të jetë ndarë me dashje.

Si pjesë e OnePlus në lansim, shumë specifika janë zbuluar zyrtarisht dhe shumë më shumë kanë ‘rrjedhur’. Ky zbulim i ri duket të jetë në gjysmë të rrugës midis një rrjedhjeje dhe një zbulimi zyrtar.

Fotoja u nda në Twitter nga aktori indian Amitabh Bachchan i cili është në foto me OnePlus CEO Pete Lau. Është një bast i mire që kjo ishte planifikuar.

Kjo do të thotë që ne mund të presim që xhami në pjesën e pasme mund të kthehet në ngarkim pa tel, një kamerë e pasme e lenteve të dyfishtë që pritet të jetë 16MP dhe 20MP, plus një sensor gjurmë gishtash të vendosur prapa.

Specifikat tjera përfshijnë një Qualcomm Snapdragon 845 CPU, 8GB RAM, 64GB hapësirë ​​ruajtëse dhe një çmim prej rreth £ 500.

Presim që të gjitha të zbulohen në ngjarjen e 16 Majit.