LAJMI I FUNDIT:

Nxitoni, vetëm edhe 4 vende të lira në kursin intensiv për kamerë “From Zero to Hero”

Nxitoni, vetëm edhe 4 vende të lira në kursin intensiv për kamerë “From Zero to Hero”

Kanë mbetur vetëm edhe 4 vende të lira për aplikim në kursin intensiv për kamerë “From zero to Hero” hapur nga Pixels.

Nëse dëshironi t’i çoni aftësitë tuaja në fushën e kamerës në një nivel tjetër dhe të mësoni nga ekspertë të industrisë, tani është koha për të siguruar vendin tuaj në këtë kurs intensiv. 

Kursi intensiv i kamerës “From Zero to Hero” ofron një mundësi unike për kamera dashësit aspirantë që të përmirësojnë aftësitë dhe të lartësojnë zanatin e tyre. I udhëhequr nga profesionisti i njohur në këtë fushë Gazmend Avdiu, ky kurs është krijuar për të ofruar mbulim gjithëpërfshirës të teknikave dhe parimeve thelbësore të kamerës.

Pavarësisht përvojës suaj të mëparshme, kursi “From Zero to Hero” i ka dyert e hapura për të gjithë. Kjo sepse programi është i strukturuar për t’ju lejuar të filloni nga bazat dhe të përparoni drejt rrugëtimit së një profesionisti të besuar në fushën tuaj. 

Çfarë do të mësoni?

Pjesëmarrësit do të kenë mundësi të mësojnë teknikat e xhirimit për televizion, prodhimin e videove muzikore dhe reklamave, krijimin e përmbajtjes origjinale, shkrimin e lajmeve dhe skenarëve, si dhe artin e montazhës. 

Zgjatja e kursit do të jetë një muaj dhe do të mbahet tri herë në javë, me orare të përshtatshme duke ju mundësuar që të përmbushni angazhimet e juaja të përditshme.

Regjistrohu sot para se të jetë tepër vonë!

Vendet e aplikimit janë të kufizuara, kështu që për të kapur një nga katër vendet e fundit në grupin emocionues të kursit intensiv të kamerës “From Zero to Hero”, duhet të veproni shpejt!

Për të aplikuar, ju mund të kontaktoni direkt Pixels përmes rrjeteve sociale (Instagram @pixelsks, Facebook Pixels Productions, Whatsapp) ose duke dërguar një email në gazmend@pixels-ks.com.

Po ashtu, ju mund të kontaktoni në numrin tel: 044749357 për më shumë informacione të nevojshme.

Mos e humbisni këtë mundësi për të transformuar fotografinë tuaj nga zero në hero. 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Ekonomi
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

Melodia Px
Kalo në kategori