Genc Nuza dhe Fatlum Berisha do të ndajnë drejtësinë në ndeshjet kualifikuese për kampionatin evropian të grup-moshës U17.

Gjithnjë e më shumë, UEFA dhe FIFA po u jep hapësirë gjyqtarëve tanë, falë paraqitjes së tyre jashtëzakonisht të mirë që po tregojnë në garat e tyre.

Gjyqtari Genc Nuza kryesor edhe Fatlum Berisha, anësor, nesër (e martë) udhëtojnë për në Turqi, ku do të ndajnë drejtësinë në ndeshjet kualifikuese për kampionatin evropian të grup-moshës U17.

Në këtë grup marrin pjesë Turqia, Irlanda e Veriut, Sllovakia dhe San Marino.

Kjo do të jetë edhe një sprovë e radhës për Genc Nuzën, të cilin në ndeshjen e fundit kontrollori i ndeshjes veç që e kishte vlerësuar me notë të lartë e ka propozuar që të kalojë në rang më të lartë.

Por, edhe për Fatlum Berishën do të jetë sprovë dhe përvojë jashtëzakonisht e mirë.