LAJMI I FUNDIT:

Numëroni vijat në kyçin e dorës dhe mësoni për jetëgjatësinë dhe personalitetin tuaj

Numëroni vijat në kyçin e dorës dhe mësoni për jetëgjatësinë dhe personalitetin tuaj
Reklama

Vijat në kyçin e dorës, ndryshe të njohura edhe si vijat e byzylykut, besohet se japin informacione rreth shëndetit, pasurisë dhe prosperitetit.

Veç këtyre, numri i vijave në kyçin e dorës tregon edhe për jetëgjatësinë, sipas Metaphysics Knowledge.


Nëse vija e parë është e pathyer dhe e qartë, ajo përfaqëson 23-28 vite jetë, ndërsa vija e dytë përfaqëson 46-46 vite jetë, transmeton Telegrafi.

Vija e tretë përfaqëson 69-84 vite jetë, ndërsa e katërta më shumë se 84 vite jetë.

Në përgjithësi, shumë pak njerëz e kanë vijën e katërt, sepse zakonisht njerëzit i kanë vetëm dy apo tri vija.

Tani, numëroni vijat tuaja.

Ky është kuptimi i tyre:

Vija e parë e kyçit të dorës është më e rëndësishmja. Nëse kjo vijë është e qartë dhe e thellë do të thotë se keni shëndet të mirë dhe fuqi fizike. Ndërsa, nëse është e paqartë dhe vështirë e formuar, do të thotë se personi është liberal dhe pandjenja.

Vija e dytë pasqyron pasuri, lumturi dhe sukses në jetën e njerëzve. Kjo vijë është e drejtë, një vijë e vetme dhe pa ndonjë pengesë.

Vija e tretë pasqyron emrin dhe famën e një personi. Nëse vija është e drejt, e pa thyer, do të thotë se personi ka ndikim shumë të madh.

Vija e katërt konsiderohet si paralele e vijës së tretë dhe thuhet se e forcon atë. /Telegrafi/