LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

164 Artikuj

Dëshironi të jetoni deri në njëqind vjet me shëndet dhe lumturi? Tri këshilla nga neurologu më i vjetër në botë që punon ende çdo ditë

Dëshironi të jetoni deri në njëqind vjet me shëndet dhe lumturi? Tri këshilla nga neurologu më i vjetër në botë që punon ende çdo ditë

Këshilla mjekësore
Të përbashkëtat e njerëzve që jetojnë më gjatë

Të përbashkëtat e njerëzve që jetojnë më gjatë

Këshilla Lifestyle
Vërtetohet shkencërisht se e qeshura të zgjat jetën

Vërtetohet shkencërisht se e qeshura të zgjat jetën

Shëndetësi Lajme
Shprehia që mund të na zgjasë jetën

Shprehia që mund të na zgjasë jetën

Lifestyle
Studimi i ri tregon se brenda disa dekadave njerëzit mund të jetojnë deri në 120 vjet

Studimi i ri tregon se brenda disa dekadave njerëzit mund të jetojnë deri në 120 vjet

Kuriozitete
Sekreti për jetë të gjatë: Çaji i gjelbër, largimi i stresit dhe seksi i rregullt

Sekreti për jetë të gjatë: Çaji i gjelbër, largimi i stresit dhe seksi i rregullt

Këshilla mjekësore
Një ushqim që na shkurton jetën me 36 minuta sa herë e hamë

Një ushqim që na shkurton jetën me 36 minuta sa herë e hamë

Të njohim produktet
Sekreti për një jetë të gjatë? Konsumoni shumë rozmarinë dhe bëni shumë dashuri

Sekreti për një jetë të gjatë? Konsumoni shumë rozmarinë dhe bëni shumë dashuri

Shëndetësi Lajme
Ana e shëndetshme e çrregullimit: Hipokondriakët jetojnë më gjatë

Ana e shëndetshme e çrregullimit: Hipokondriakët jetojnë më gjatë

Shëndetësi Lajme
Mos e prishni jetën e njerëzve të tjerë – ky është sekreti japonez i jetëgjatësisë

Mos e prishni jetën e njerëzve të tjerë – ky është sekreti japonez i jetëgjatësisë

Këshilla Lifestyle
Shkencëtarët zbuluan tri gjëra kryesore që zgjasin jetën: Vendi i parë do t’ju befasojë – as ushqimi dhe as aktiviteti fizik!

Shkencëtarët zbuluan tri gjëra kryesore që zgjasin jetën: Vendi i parë do t’ju befasojë – as ushqimi dhe as aktiviteti fizik!

Të tjera
Pesë fakte atipike dhe të vërtetuara shkencërisht që do t’ju bëjnë të jetoni më gjatë

Pesë fakte atipike dhe të vërtetuara shkencërisht që do t’ju bëjnë të jetoni më gjatë

Të tjera
Njerëzit në mënyrë të dëshpëruar po përpiqen të jetojnë përgjithmonë, këto janë metodat që po i përdorin për ta zgjatur jetëgjatësinë

Njerëzit në mënyrë të dëshpëruar po përpiqen të jetojnë përgjithmonë, këto janë metodat që po i përdorin për ta zgjatur jetëgjatësinë

Nga Bota
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vjet

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vjet

Sociale
Zvicra është kampione e botës në jetëgjatësi – aktualisht ka pothuajse 2,000 njerëz që janë mbi 100 vjeç

Zvicra është kampione e botës në jetëgjatësi – aktualisht ka pothuajse 2,000 njerëz që janë mbi 100 vjeç

Nga Bota
Fëmijët e lindur në këtë muaj jetojnë më gjatë: Ja kush janë fatlumët

Fëmijët e lindur në këtë muaj jetojnë më gjatë: Ja kush janë fatlumët

Shëndetësi Lajme
Një shkencëtare ka zbuluar sekretin: Si të jetoni më shumë se njëqind vjet?

Një shkencëtare ka zbuluar sekretin: Si të jetoni më shumë se njëqind vjet?

Shëndetësi Lajme
E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

Shëndetësi Lajme
Ndikimi i konsumimit të kafesë në jetëgjatësi

Ndikimi i konsumimit të kafesë në jetëgjatësi

Ushqimi dhe Dieta
Ekspertët kanë zbuluar një sport që zgjat jetën! Përveç trupit, përmirëson funksionin e trurit

Ekspertët kanë zbuluar një sport që zgjat jetën! Përveç trupit, përmirëson funksionin e trurit

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i çajit thuhet se mund të zvogëlojë vdekshmërinë

Konsumimi i çajit thuhet se mund të zvogëlojë vdekshmërinë

Të njohim produktet
Puna për një kohë më gjatë mund të jetë çelësi për të jetuar më gjatë – hulumtim

Puna për një kohë më gjatë mund të jetë çelësi për të jetuar më gjatë – hulumtim

Të tjera
Covid-19 shkurtoi me 2.5 vite jetëgjatësinë e shqiptarëve në 2020-2021

Covid-19 shkurtoi me 2.5 vite jetëgjatësinë e shqiptarëve në 2020-2021

Shqipëri
Edhe ushtrimet mund ta përshpejtojnë procesin e plakjes – shmangni gabimet që mund t’ju kushtojnë

Edhe ushtrimet mund ta përshpejtojnë procesin e plakjes – shmangni gabimet që mund t’ju kushtojnë

Sport / Fitnes