Qytetarët po vazhdojnë që të mos i respektojnë masat antiCOVID-19.

Shkak i mosrespektimit të masave për parandalimin e përhapjes dhe mbrojtjes nga coronavirus, policia vetëm gjatë së martës ka shqiptuar gjoba për 370 qytetarë.

Kështu është bërë e ditur në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës. /Telegrafi/