LAJMI I FUNDIT:

Nuk ka rregulla për të qenë beqar: Kjo është arsyeja pse të flisni me shumë partnerë

Nuk ka rregulla për të qenë beqar: Kjo është arsyeja pse të flisni me shumë partnerë

Nuk ka asnjë rregullore që thotë se çfarë mund të bësh dhe çfarë nuk mund të bësh, dhe kjo është arsyeja pse ju krijoni rregullat tuaja

Kjo është arsyeja pse të flisni me shumë partnerë ndërsa jeni beqarë është në rregull.

Të jesh beqar është si të jesh në emisionin The Bachelor ose The Bachelorette. Mund të ketë shumë njerëz që zgjojnë interesin tuaj dhe nuk keni pse të flisni vetëm me njërin prej tyre; ju mund të flisni me të gjithë ata.


Të kufizosh veten në një person me të cilin mund të flasësh në të njëjtën kohë kur je beqar, po të pengon të arrish potencialin tënd të plotë. Duke folur me shumë njerëz, ju merrni më shumë një ndjenjë të asaj që kërkoni në një marrëdhënie.

Njerëzit i kapin lehtësisht ndjenjat dhe është e lehtë për ta të mendojnë se janë i vetmi person me të cilin po flisni. Kjo mund të çojë në dramë të panevojshme në fund. Kur gjërat mund të jenë serioze, ndoshta pas takimit të tretë ose të katërt, ndoshta duhet t’i njoftoni partnerët tuaj se po flisni me shumë njerëz. Nuk ka nevojë t’u tregoni menjëherë në takimin e parë, por është diçka që përfundimisht do të duhet të dalë. Ata mund të mërziten, por duhet të vlerësojnë ndershmërinë dhe transparencën tuaj.

Pasi të keni testuar ujërat dhe të kuptoni se me cilin partner do të dëshironit të vazhdoni të takoheni kjo është koha kur hiqni pjesën tjetër. Sigurohuni që partneri që po zgjidhni të ketë të njëjtat synime si ju. Mos e luani veten dhe mos i braktisni të gjithë partnerët tuaj për dikë që nuk ka të njëjtat qëllime si ju.

Komunikoni me partnerët tuaj se keni vendosur të vazhdoni më tej dhe nuk dëshironi të dilni më me ta. Mos i imagjinoni vetëm ata, por bëjini të ditur se çfarë po ndodh në të vërtetë. Sidoqoftë, bllokimi i tyre mund të jetë çelësi nëse vazhdojnë të kalojnë kufijtë dhe nuk e vlerësojnë vendimin tuaj.

Të flasësh me shumë njerëz ndërsa je beqar është një udhëtim. Ju zbuloni shumë për veten dhe atë që kërkoni. Megjithatë, shumë drama mund të vijnë prej saj. Disa zemra mund të thyhen gjatë procesit, por kjo është një pjesë e jetës. Ndonjëherë gjërat nuk funksionojnë sepse ai person thjesht nuk ishte ai që po kërkonit.

Në trend Stil

Më shumë
Qyteti më i afërt me qiellin quhet

Qyteti më i afërt me qiellin quhet "ferri në Tokë": Jetëgjatësia është 35 vjet dhe askush nuk dëshiron të shpërngulet

Udhëpërshkrime
Doktori i astrofizikës vdiq për 7 minuta, më pas zbuloi se çfarë pa

Doktori i astrofizikës vdiq për 7 minuta, më pas zbuloi se çfarë pa "në anën tjetër"

A e dini se...
Njerëzit vetëm tani po e kuptojnë se çfarë përfaqëson kodi QR pas 20 vjetësh

Njerëzit vetëm tani po e kuptojnë se çfarë përfaqëson kodi QR pas 20 vjetësh

A e dini se...
Pse folia e aluminit ka një anë me shkëlqim dhe tjetrën të thatë?

Pse folia e aluminit ka një anë me shkëlqim dhe tjetrën të thatë?

A e dini se...
Këto janë femrat të cilat kanë seksin më të mirë dhe orgazmën të shpejtë

Këto janë femrat të cilat kanë seksin më të mirë dhe orgazmën të shpejtë

Intimitet dhe Pasion
Pse duhet të vendosni një monedhë në frigorifer sa herë largoheni nga shtëpia? Njerëzit u shokuan kur e mësuan arsyen

Pse duhet të vendosni një monedhë në frigorifer sa herë largoheni nga shtëpia? Njerëzit u shokuan kur e mësuan arsyen

A e dini se...
Kalo në kategori