Planifikimi i një dasme mund të jetë periudhë mjaft stresuese për çiftet, pasi që shuma të mëdha të kursimeve shpenzohen për ditën e madhe, e gjithashtu u merr edhe shumë muaj për organizimin.

Reklama

Lista e të ftuarve gjithashtu mund të shkaktojë probleme pasi që njëra nga palët mund të ketë familje të madhe ose grup të madh të shoqërisë, e po ashtu në anën tjetër ata provojnë që të mos shkaktojnë mërzi tek ata që nuk i kanë ftuar.

Dhe ish-dashnorët janë një jo e madhe kur vije tek mysafirët e dasmave, kjo duke shikuar nga historia që çiftet kanë pasur me ta, duke pasur parasysh edhe faktin që ata nuk janë më bashkë, transmeton Telegrafi.

Reklama

Gjithsesi, një dhëndër ka ndarë zhgënjimin e tij ndaj reagimit të gruas ndaj tij, pasi që dëshironte që ta zgjeronte listën e të ftuarve duke e ftuat ish-të dashurën e tij me të cilën ishte ndarë para tetë vitesh.

Reklama

Burri anonim, i cili shkon me emrin e përdoruesit “throwaway428270519” vendosi që ta përdor rrjetin social Reddit për të marrë këshilla nga të tjerët në lidhje me rastin.

Ai shkroi kështu: “Unë dhe e fejuara ime do të martohemi në fund të muajit tetor. Javën e kaluar filluam që të bëjmë një list të mysafirëve tek të cilët do t’i dërgonim ftesat në fund të muajit”.

Reklama

“Unë jam jetim dhe familja e vetme që e kam është një kushëri i largët i cili nuk mund të vije në Amerikë. I tregova të fejuarës sime se unë do të ftojë vetëm gjashtë njerëz. Një kolegë pune, tre shok, dy nga të cilët me partnerët e tyre dhe ish-të dashurën time”, vazhdoi ai shkrimin e tij.

Reklama

Por pa marr parasysh faktin se ai i shpjegoi gruas së tij se ajo tani është e martuar dhe ka tre fëmijë, ajo refuzoi këtë dhe tha se nuk dëshiron që asnjëri nga ish-partnerët e tyre të jenë të ftuar në ditën që ajo thotë se u takon vetëm atyre dyve. /Telegrafi/