“Në Hollywood?”, ishte pyetja e karaktereve të binjakëve të luajtur nga aktorët e Stupcave në momentin që kanë parë pamjet e para të Linda Premium Residence.

Por, përgjigja është e qartë – kompleksi i këtyre standardeve vjen në Prishtinë me mbi 600 banesa nga 45 deri 300 metra katrorë duke i plotësuar nevojat e të gjithëve, për familje të vogla, apo shumë antarëshe.

Me fillimin e shitjeve të banesave në kompleksin Linda Premium Residence nga Al Trade Center menjëherë aktorët e Stupcave që luajnë karakterin e binjakëve siç shihet në video kërkojnë kontratën e tyre për këtë kompleks për të akomoduar nevojat e prindërve.

“Një banesë për vëllain binjak”, pyet vëllai binjak më i zëshëm, karakter që luhet nga Vedat Bajrami i Stupcave, teksa atij i plotësohet dëshira duke nënshkruar kontratën e blerjes së banesës në këtë kompleks të mrekullueshëm banimi.

Kompleksi Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e Prishtinës, më saktësisht në zonën Prishtina e Re në Veternik.

Aty tashmë ka filluar të marr formë kompleksi unik afaristo banesor i cili kryefjalë e ka komoditetin dhe rehatinë e atyre që tashmë kanë siguruar banesat e tyre duke nënshkruar kontratat e blerjes. Dhe, teksa blerja e banesave vazhdon me interesim të madh, kompleksi do të ketë si pjesë të veten disa veçori që e bëjnë këtë kompleks të vetmin të këtij lloji:

Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
Kopsht për fëmijë.
Supermarket dhe restaurant.
Mjeku i lagjes dhe barnatore.
Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
Parking të jashtëm dhe nëntokësor.


Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste dhe për më shumë informata:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Bëhuni si “binjakët më të famshëm” roli i të cilëve interpretohet nga Stupcat, dhe rehatoni nevojat familjare për vendbanim që i plotëson të gjitha kushtet, siguroni banesën tuaj në kompleksin që do të jetë burim inspirimi për gjenerata të tëra në kryeqytet.

/Telegrafi/

Artikull i Sponzoruar