Ky xhirim ka pothuajse afër 3 milionë shikime, besojmë që tashmë e keni të qartë.

Mjafton që të shikoni xhirimin, dhe të kuptoni përse është aq i popullarizuar në YouTube, transmeton Telegrafi.

Fjala është për kiropraktikuesin nga Italia, dr. Gabriel Benedeti, i cili “kërcet” qafën dhe kurrizin pacientes shumë të qetë.

Duke pasur parasysh që video është në gjuhën italiane dhe që shumica nuk kanë ide se çfarë këshilla jep dr. Benedeti, është e qartë që shumica e shikon xhirimin për t’u kënaqur me dukjen e pacientes së veshur vetëm me tanga dhe sutjena, e cila e bindur lëviz dhe rrotullohet sipas kërkesave të kiropraktikuesit.

maxresdefault

Jemi goxha të sigurt që e gjithë poenta e videos është në atë që të gjithë ta shikojmë vajzën sepse, përse ndryshe nuk do t’i kishte treguar ato veprime në pacienten e veshur?

Nëse nuk e njihni gjuhën italiane, nga kiropraktikuesi nuk do të mësonit asgjë, porse që për sukses mjafton të tregojë vajzën e bukur dhe të lakuriqësuar.

Kësaj i kontribuon edhe numri i shikimeve të kësaj videoje:

/Telegrafi/