Cfarë është Fam Trip?

Fam Trip është një shkurtesë për “Familarization Trip”, dhe është një udhëtim i mundësuar ekskluzivisht për konsulentë të zgjedhur të udhëtimeve.

Këta konsulentë apo agjensione kanë mundësi të ftojnë mysafirë të ndryshëm në udhëtimet e tyre, ku zakonisht zgjedhen persona specifikë nga mediat ose fusha tjera, të ngjashme si “Marketing & PR”.

Fam Trip-et më ikonike nga konsulentë të udhëtimeve në vendin tonë deri tani janë bërë në disa prej vendeve më ekzotike në botë. Duke filluar qysh para katër viteve, deri tani janë organizuar udhëtime në këto vende:

2019 – Tajlandë
2018 – Zanzibar
2017 – Mauritius
2016 – Sri Lanka
2015 – Maldives

Reklama

Destinacioni i këtij viti ka qenë Tajlanda, ku pas 10 ditëve të magjishme në këtë vend, sot me daten 31 tetor përfundoi edhe Fam Tripi i vitit 2019.

Reklama

I organizuar në mënyrë fantastike deri në detajet më të vogla nga agjensioni i mirënjohur turistik As Travel Club, ne po ju ndajmë disa nga vendet më të bukura që janë vizituar në Tajlandë gjatë këtij Fam Tripi.

Wat Pho

Wat Po, është një kompleks i tempujve Budist në Qarkun Phra Nakhon, Bangkok, Tajlandë. Wat Po është një nga komplekset më të mëdha të llojit të tij dhe shquhet për ikonën gjigante të Budës deri në 46 metra, të mbuluar me fletë prej ari.

Reklama

Krabi

Krabi gjendet në bregdetin perëndimor të Tajlandës jugore, është një provincë e karakterizuar nga shkëmbinj të thepisur, shkëmbinj gëlqeror, pyje të dendura dhe më shumë se njëqind ishuj në det të hapur. Shumica e ishujve mund të arrihen vetëm me anije, dhe padyshim se vizita në këtë vend ja vlen plotësisht. Bukuritë natyrore të këtij vendi arrijnë të mahnisin secilin vizitor.

Reklama

Khao Lak

Nga ishujt e virgjër tropikalë deri te pyjet e dendura dhe plazhet e pafund, Khao Lak është një prej vendeve më unike që është vizituar gjatë Fam Trip-it 2019. Khao Lak ndryshe njihet edhe si një mrekulli natyrore.

Reklama

Ishujt Phi Phi

Ishujt Phi Phi janë një grup ishujsh në Tajlandë, midis ishullit të madh të Phuket dhe ngushticave të Malacca të bregdetit të Tajlandës. Phi Phi është një prej vendeve më të famshme për turistë në Tajlandë. Nëse e vizitoni do ta kuptoni se ky vend është thjeshtë dashuri në shikim të parë.

Ky vend thjeshtë fiton zemrën e secilit, dhe kujtimet që do t’i krijoni aty, do të mbeten përgjithmonë si kujtimet më të ëmbla në zemrën tuaj. Eksperienca e pjesëmarrësve në këtë udhëtim ka qenë diçka jashtëzakonisht unike dhe gjithçka falë organizimit të përkryer nga As Travel Club.

Reklama
Reklama

Mësoni më shumë rreth Fam Trip-it 2019 në faqen zyrtare të agjensionit As Travel Club ose rezervoni udhëtimin tuaj në vendin e ëndrrave duke kontaktuar 045 245 888.

Artikull i sponsoruar