Ho’oponopono është një lutje autoktone hawaiane dhe praktikë e faljes

Reklama

Është një mantër jashtëzakonisht e fuqishme, e cila do t’ju çlirojë nga energjia toksike, nga njerëzit negativë dhe do t’ju ndihmojë të shëroni zemrën e lënduar.

Nëse jeni të shqetësuar nga zhurma dhe mendimet negative e të vështira, një gjendje e tillë mund të krijojë pasiguri, transmeton Telegrafi.

Lajmi i mirë është se në të njëjtën mënyrë, me mendime të ndryshme, mund ta bëni procesin e kundërt dhe t’i zgjidhni problemet tuaja. E gjitha varet nga qasja juaj ndaj jetës.

Imagjinoni një person për të cilin vlen kjo dhe me të cilin keni një problem, ose një situatë që ju shqetëson dhe këndoni mantrën me dashuri.

Reklama

Mantra përbëhet nga katër afirmime të rëndësishme:

Reklama

Na vjen keq

Pjesa e parë e mantrës konsiston në thënien “Më fal” në mendjen tuaj ose me zë të lartë dhe duke qenë të vetëdijshëm për përgjegjësitë tuaja. Jini të vetëdijshëm për sa vijon: “Unë jam përgjegjës për gjithçka që më ka ndodhur ndonjëherë dhe për gjithçka të keqe që kam qenë dëshmitar”. Pra, hapi i parë është të pranosh faktin se të gjitha gjërat e këqija filluan me ty.

Më fal

Thuaj: “Të lutem më fal”. Kjo është një mënyrë për t’i kërkuar falje Universit, pavarësisht nëse keni bërë një gabim apo jo. Është një metodë pastrimi që largon negativitetin. Kërkimi i faljes sipas teknikës hawaiane është një mënyrë për të vazhduar me jetën tuaj.

Reklama

Faleminderit

Vazhdoni të përsërisni “Faleminderit”. Faleminderit për faljen, faleminderit për të gjitha ndryshimet në ju dhe falënderoni veten për atë që jeni. Mirënjohja është një emocion i rëndësishëm dhe duhet të rifreskohet pa pushim, në mënyrë që të sjellë freskinë e pozitivitetit në jetën tuaj.

Reklama

Unë të dua

Thuaji vetes, Zotit, trupit tënd, shtëpisë ku jeton dhe mjedisit tënd që i do ata. Dashuria është një emocion i fuqishëm dhe me të vijnë shtresa ngrohtësie dhe sigurie. Ofrimi i e dashurisë është i kujdesshëm dhe i kontribuon procesit të shërimit të kësaj lutjeje të lashtë hawaiane.

/Telegrafi/