Është një soprano, nga më të njohura shqiptare… Por, zëri jehon larg këtyre hapësirave.

Në videon e mëposhtme të përgatitur nga Klan Kosova, Marigona Qerkezi flet për jetën, karrierën, sukseset dhe sfidat gjatë rrugëtimit të deritashëm të saj artistik.