0Shares

Nuk kemi nevojë për shumë fjalë që ta përshkruajmë një veprim me lojën e bilardos në Angli.

Ata bënë një poligonin të pabesueshëm që fillon në shkallët, shkoni mbi tavolina dhe përfundon në një gropë.

Kjo llogaritet si një nga trikat më të mira dhe më të komplikuara të të gjitha kohërave.

Shihni mposhtë se si duket.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)