Një këmbësor i moshës 71vjeçare ka humbur jetës, pasi mbrëmë në orën 19:45 është goditur një automjet “Golf 5”, me regjistrim të Shkupit, të drejtaur nga I.J. nga fshati Brezë, në udhëkryqin në rrugët “Kemal Sejfula”, “Aleksandar Urdarevski” dhe “Bosnjë dhe Hercegovina”.

Këmbësori nuk u ka mbijetuar plagëve në vendin e ngjarjes, ndërsa mjeku i Ndihmës së Shprejtë ka konstatuar vdekjen, ndërsa shoferi I.J. ka marrë lëndime trupore, të kosntatuara në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit “8 Shtatori”.