Spotify, Pinterest, Tinder dhe një numër i madh i aplikacioneve të tjera të njohura aktualisht, po kanë probleme te një numër i madh i përdoruesve të iOS dhe kjo ka shumë të ngjarë të jetë për shkak të një problemi në Facebook.

Business Insider vuri re se aplikacioni Spotify në iPhone u bllokua menjëherë dhe i kthente ata përsëri në fillim, transmeton Telegrafi.

Përdoruesit e mediave sociale vërejtën probleme të ngjashme me Pinterest, Tinder, PUBG Mobile, Mario Kart dhe shumë aplikacione të tjera.

Problemet nuk duket se prekin përdoruesit e Android.

Një zhvillues i aplikacioneve tha që Facebook ishte ndoshta shkaku i problemeve.

Reklama

Fikja e internetit dhe WiFi-së mund t’i lejojë ata të punojnë përsëri.

Spotify pranoi problemet me aplikacionin e saj.

Reklama

PUBG Mobile pranoi gjithashtu probleme, duke vërejtur se një numër i madh lojërash po kanë probleme. /Telegrafi/