LAJMI I FUNDIT:

Një enigmë që ju sfidon që në dhjetë sekonda të gjeni një biskotë në mesin e fokave

Një enigmë që ju sfidon që në dhjetë sekonda të gjeni një biskotë në mesin e fokave

Enigma, të cilën e ka vizatuar artisti hungarez Gergely Dudás ju sfidon perceptimin dhe teston shkathtësinë tuaj të vëzhgimit

Në vizatim është treguar një grup fokash duke lozur të lumtura, ndërsa sfida për ju është të gjeni biskotën e fshehur në mesin e fokave në afatin prej dhjetë sekondash.

Enigmat e këtilla janë një mënyrë e shkëlqyeshme të testoni shkathtësitë tuaja të vëzhgimit si edhe inteligjencën tuaj, transmeton Telegrafi.

Disa foka janë përdorur si dekor për kokën në mënyrë që të veçohen nga grumbulli, ndërsa disa foka-meshkuj kanë bartur kravata apo kapele për t’u dukur moderne.

Ndër to është fshehur diku biskota e bardhë. A mund ta dalloni?

Ja një ndihmesë e vogël: Biskota ndodhet midis dy fokave në pjesën e poshtme të majtë të figurës, pak më larg nga qendra.

E njëjta ngjyrë e biskotës dhe fokës e bën të vështirë ta dallosh në shikim të parë.

Nëse ende nuk keni arritur të gjeni, shihni zgjidhjen:

/Telegrafi/