Nintendo ka konfirmuar planet për konventën E3. Ajo do të jetë konventa më e madhe e lojrave në botë dhe Nintendo do të ketë diçka për të ndarë edhe gjatë E3 Direct.

Kompania ka planifikuar ngjarjen për shtyp që do të mbahet më 11 qershor.

Prezantimi i Nintendo Direct për 11 qershor do të transmetohet në orën 12PM ET / 9AM PT.

Nintendo ka thënë se fokusi do të jetë tërësisht në softuer që në thelb përsërit konfirmimin e mëparshëm se asnjë tastierë e re nuk do të zbulohet në E3 2019.

Konsolet e reja thuhet se përfshijnë një model më të lirë të Nintendo Switch dhe një version të ri, më të fuqishëm për të pasuar Nintendo Switch origjinale.

Kompania nuk ka thënë asnjë fjalë për ndonjë pajisje të re në këtë pikë në kohë. Sipas raporteve të fundit, të paktën një nga këto konsola mund të lansohet në një kohë në muajt e ardhshëm.

Kompania tashmë është shprehur se po punon në të paktën dy modele të reja Switch, por duket se asnjë nga tastierat e reja nuk do të shpallen në E3 këtë vit. /Telegrafi/