Zv. kryeministri i ngarkuar për luftimin e korrupsionit në Facebook njoftoi se institucionet kompetente, secila brenda kompetencës së saj, kanë filluar të hetojnë rastin për shpërndarjen e fondeve nga Bashkimi Evropian përmes Agjencisë Kombëtare për Programet Evropiane të Edukimit dhe Lëvizshmërisë.

“Si zv. kryeministër për Luftën kundër Krimit dhe Korrupsionit, unë jam në komunikim të vazhdueshëm me institucionet, ndërsa rasti do të hetohet dhe sqarohet plotësisht.

Hetimet nuk përjashtojnë përgjegjësinë politike nëse ekziston një bazë për të. Si anëtar i Qeverisë përgjegjës për zbatimin e kodit etikë, unë ndjek aktivisht zhvillimet dhe do të informoj publikun për çdo informacion tjetër të rëndësishëm”, shtoi Nikollovski./Telegrafi/