Alex Nemeroy ka qëndruar jashta një krani 200 metra të lartë, që ndodhet në Zaporozhye të Ukrainës.

Adoleshenti 18-vjeçar dhe bashkëmoshatari i njohur vetëm si Dima, kanë shkuar me barkë pranë strukturës që ndodhet në bregun e një lumi dhe më pas u ngjitën pa asnjë pajisje mbrojtëse, transmeton Telegrafi.

Të rinjtë që njihen për ngjitje në banesa të larta, janë popullarizuar shumë në internet shkaku i këtyre rreziqeve.

Megjithatë, ata janë gjithnjë në kërkim nga forcat e rendit, pasi këto veprime janë të ndaluara. /Telegrafi/